Инвестиции в недвижими имоти

Комплекс Болгар Търново

null
Инвестиционни Имоти България | Това е първият проект на фирма „Болгар Капитал„, който бе напълно успешен и удовлетвори целите на стотици инвеститори.

Сградата се отдава под наем дългосрочно, като на инвестиралите в проекта не им се е налагало да се занимават с каквото и да е свързано с него от ден първи освен, разбира се, да отварят банковите си сметки, за да видят сигурния пасивен доход.

недвижими имоти

Комплекс Болгар Божурище

null
Инвестиционни Имоти България | Комплекс Болгар Божурище е разположен в гр. Божурище, съвсем близо до гр. София. Градчето е спокойно за разлика от натоварената София, като предлага бърз и удобен достъп до всичко нужно на жителите си.

А това важи особено много, когато става дума за комплекс Болгар Божурище, който се намира на метри от магазини за хранителни стоки, автобусни спирки, учебни заведения, банка и паркове!

недвижими имоти

Комплекс Болгар Лагера

null
Комплекс Болгар Лагера е разположен в град София изключително близо до всичко нужно за всеки един наемател. Има редица магазини за хранителни стоки и супермаркети, от които Kaufland и Billa. В близост също така могат да бъдат намерени големият парк „Лагера“, ресторанти, болнични заведения, от които Пирогов, Happy Smiles Dental Clinic, МЦ Панацея, Клиника по Детска хирургия, Ветеринарна клиника VetCare и много други.

В имотите има една много проста поговорка, която се състои от 3 думи, но е значително важна „Локация, локация, локация.“ Е, Болгар Лагера отговаря напълно на това просто правило.